luni, 26 ianuarie 2009

Windows 7 OEM va apărea în iarnă

Data lansării a noului produs Microsoft Windows 7 este încă necunoscută, totuşi, are foarte mare succes deşi, este doar în stadiul Beta. Totul este evident, Windows 7 devine din ce în ce mai popular. Unii utilizatori au sugerat că sistemul de operare va apărea la sfârşitul anului 2010 dar vă pot spune că nu este cazut ca Microsoft să amâne produsul până atunci şi nici nu cred că o va face.

Azi am fost contactat de o sursă sigură care a confirmat că, Windows 7 OEM va apărea la sfârşitul anului 2009. Acer, Dell, HP, CustomBuildPC şi multe alte mari companii au anunţat că vor preinstala sistemul de operare în computerele lor şi va fi scos la vânzare împreună cu acestea înainte de Craciun pentru a ajuta la creşterea vânzărilor.

Update-urile vor fi preinstalate în versiunea OEM care vor stabili orice incompatibilitate în Windows 7, hardware şi software, cel puţin aşa au promis cei de la Microsoft. Windows 7 va avea suport cu 20% mai mult decat Windows Vista, la capitolul „jocuri” ceea ce îi va face pe consumatori să fie de-a dreptul interesaţi de acest produs.